Annons
Annons för Putte i Parken
Siljan News logo
Annons
Annons för Konditori Siljan

Samarbete för ett bättre Classic Car Week

Dela:

Classic Car Week och Rättviks Bowling & Krog har tecknat ett samarbetsavtal om att ingå ett nära och långsiktigt samarbete med den gemensamma ambitionen att bidra till att CCW kan fortsätta att utvecklas och stärkas som en framgångsrik eventarrangör i Rättvik med en fordonsvecka i världsklass.

Samarbetet består i att man slår ihop sina påsar vad det gäller marknadsföringen av veckan. Samtidigt går Rättvik Bowling & Krog in som en av de största sponsorerna till CCW 2018-2020.

— Det känns otroligt roligt att vi går in ett nära och långsiktigt samarbete. Classic Car Week är viktigt för att fortsätta stärka Siljansbygden som turistort. Det känns viktigt att så många som möjligt går in och stöttar, samarbetar och kan bidra till att Classic Car Week kan fortsätta att utvecklas och stärkas som en framgångsrik eventarrangör i Rättvik med en fordonsvecka i världsklass. Vi hoppas att detta tillsammans med ett gäng andra starka lokala samarbeten som bildats skall ge ringar på vattnet så att fler går in stöttar och samarbetar, säger VD Robin Sjöblom Rättvik Bowling & Krog.

Annons
Annons för Coop i Leksand

Classic Car Week är en av de viktigaste veckorna under året för näringslivet i Rättvik och båda parter anser att veckan skulle gå lättare att genomföra med fler samarbeten.

— Från Classic Car Weeks håll är vi tacksamma över detta förnyade förtroende där vi nu kan fortsätta att utveckla vårat samarbete inför framtiden, säger Roland Petterson vid Classic Car Week.

Mats Ingels
Mats Ingels
mats.ingels@siljannews.se
  Dela:
  Annons
  Annons för Leksands medeltidsmarknad
  Annons
  Annons för Xbase
  Annons
  Annons för Karl Hedin i Leksand