CCW ställer in

Dela:

Styrelsen för Classic Car Week har nu beslutat att ställa in sommarens bilvecka i Rättvik och kommenterar det på följande vis.

”Vi vet att Classic Car Week är en av årets höjdpunkter för våra besökare. Bakgrunden till det tråkiga men ändå fullständigt självklara beslutet är den allvarliga spridningen av coronaviruset i Sverige och världen.
Beslutet var både ekonomiskt och känslomässigt svårt då många företag och föreningar utöver föreningen Classic Car Week kommer att drabbas hårt av detta. Det påverkar även många personers fritid, intressen och arbetstillfällen lokalt på ett negativt sätt. Givetvis är vi alla oerhört besvikna eftersom förberedelserna inför detta stora evenemang pågått under nästan ett helt års tid i huvudsak på ideell basis.

Fokus blir nu på att göra Classic Car Week 2021 till det bästa Classic Car Week någonsin, och ni som redan nu köpt Classic-band, för er gäller denna inbetalning för nästa års evenemang. Classic Car Week stöttar inte några spontana folksamlingar och cruisingar utan ber alla att följa myndigheternas rekommendationer och respektera detta för att inte bidra till ytterligare spridning och att inte riskera att påverka människors liv och hälsa negativt.
Kör lugnt, ta hand om er och håll avstånd så ses vi vecka 31, 2021!

Redaktionen
Redaktionen
    Dela: