Annons
Siljan News logo
Annons

Är du vår nya kommunikatör?

Dela:

Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening.
Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör stöttar du organisationen i att dagligen ta ansvar för sin egen information, vidareutvecklar den externa kommunikationen och fortsätter att bygga vårt varumärke på en solid grund. Du leder layoutarbetet utifrån den grafiska profilen i såväl tryckta som digitala kanaler, både externt och internt.

I dina arbetsuppgifter ingår också att omvärldsbevaka, ansvara för våra presskontakter och övriga externa partners. Du är beställare av alla typer av medieproduktioner. Du dokumenterar och utvärderar löpande vår kommunikation samt kommer med förslag på förbättringar.

Tjänsten tillhör vår Supportavdelning och du rapporterar till vår Supportchef. I avdelningen finns även funktioner för kundservice och IT.

Egenskaper

I rollen som Kommunikatör är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer och samverka med andra både internt och externt. Hos oss finns inte alltid färdiga lösningar så du behöver visa intresse och sätta dig in i verksamheten för att ibland skapa nya och bättre kommunikationsvägar. Du besitter förmågan att få saker genomförda, ibland på egen hand och ibland tillsammans med andra.

Utbildning och erfarenhet

Vi vill att du har en utbildning inom media och kommunikation eller andra likvärdiga erfarenheter.

Det är meriterande om du har arbetat brett inom kommunikationsområdet och du får gärna ha erfarenhet av att arbeta i projektform och med kommunikation vid förändringsarbete.

Övriga kompetenser som vi efterfrågar är goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, goda kunskaper i Office-programmen samt B-körkort.

Om tjänsten

 • Vikariat ca:1 år, heltid.
 • Tjänsten är placerad i Leksand.
 • Tillträde i april 2019 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta:
Johan Sundström, Supportchef
Telefon: 0247-44 102
E-mail: johan.sundstrom@dvaab.se

Läs mer och sök tjänsten på dalavattenavfall.se

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2019.

Siljan Jobb
Siljan Jobb
  Dela:
  Annons
  Annons
  Annons